WK pool 2026

De grote WK pool 2026

Het duurt nog even tot het Wereldkampioenschap voetbal 2026 in de VS, Mexico en Canada begint maar we organiseren dan sowieso weer een grote WK-pool. Op deze pagina lees je alles over het meedoen aan een WK pool, hoe je mee kan doen, wat je kan winnen en krijg je de beste tips voor het invullen van een WK pool.

WK poule is nog niet open, het WK begint op 11 juni 2026!

Voorspel het WK en win leuke prijzen. Zodra onze gratis WK poule open gaat, kun je je hier inschrijven en meedoen.

Voorspellen en winnen

Wie meedoet aan een voetbalpool zoals onze WK pool 2022, kan leuke prijzen winnen. Dan is het wel handig als je enige kennis van de voetbalsport hebt. Je moet namelijk voorspellingen over het verloop van het toernooi kunnen gaan doen. Uitslagen van wedstrijden bijvoorbeeld. Wie wint van wie en met hoeveel doelpunten? Daarnaast kun je extra bonusvragen invullen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag wie topscorer wordt. Hoe meer antwoorden je goed hebt voorspeld, hoe hoger je puntentotaal. Het spreekt voor zich dat degene met de meeste punten aan het eind van het toernooi de winnaar van de WK pool is.

Iedereen kan meedoen met de WK 2026 voetbalpoule

Het leuke aan deze WK pool is dat iedereen mee kan doen. Vaak spelen mensen kleine pooltjes met vrienden, familie of collega’s. Maar in dit geval is de inschrijving open en kan iedereen meedingen naar de prijzen. Dit is ook een belangrijke reden waarom de pool zo populair is. Iedereen kan meedoen, dus naast leuke prijzen kan je ook testen hoe goed je kennis van het voetbal is. Als je het beter weet dan hele grote groepen, dan is dat natuurlijk een soort extra prijs die je meepakt.

Van start tot finale

Let wel op dat je scherp blijft tijdens het toernooi. De pool is namelijk doorlopend. Dat betekent dat je na iedere ronde je voorspellingen moet checken. Doe je dit niet, dan kun je ook niet winnen. Omdat het invullen van je voorspellingen juist een groot deel van de lol vormt is dit natuurlijk geen probleem. Zeker wanneer je op het scorebord ziet dat je hoog genoteerd staat in de tussenstand. Zo krijgt het hele toernooi en extra dimensie voor jou en wordt het spannender dan ooit om te volgen.